COMIAT DEL PASTOR LLORENÇ JUAN

   

Dilluns 23 de juny, vam acomiadar el pastor Llorenç Juan. L’Església Baptista del Redemptor de Sabadell era plena a vessar de companys, germans, familiars i amics que van voler acompanyar la família en aquests moments de dolor.

 

Després de lluitar durant mesos amb la malaltia, finalment “el pastor Llorenç”, com col·loquialment era anomenat, ens va dir adéu.

 

La seva trajectòria inclou l’atenció pastoral de diverses esglésies de la Unión Evangélica Bautista Española i de la Unió d’Esglésies Baptistes de Catalunya, d’on també en va ser el seu President durant anys. El seu pastorat es va caracteritzar per la proximitat amb les persones de totes les edats; una característica que va ser recordada en el decurs del culte.

 

Val a dir que el seu amor per la tasca pastoral el va empènyer a continuar en actiu, malgrat haver arribat ja a l’edat de la jubilació. Tanmateix, en els darrers anys va assolir la presidència de l’Associació de Pastors de la UEBC.

 

Acomiadem, doncs, un home de Déu que va servir-lo amb integritat i amor.

 

CEC – 27/06/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats