REUNIÓ DEL SECRETARIAT

 

Dimecres 4 a la tarda es va reunir el Secretariat del Consell Evangèlic de Catalunya. Com en altres ocasions, aquesta va ser una sessió de treball en que es van repassar la marxa de les àrees i departaments del CEC.

 

 

Es va presentar l’informe de cadascuna de les àrees de treball, destacant la propera celebració de la I Jornada Immigració i Dona a Catalunya que organitzarà el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya, amb el lema “l’església i la seva missió integradora”.

 

Destaca, també, la informació sobre la propera retransmissió en directe per TV3 del Culte del Dia de la Reforma, 25 d’octubre al matí. Es va informar, a més, de la invitació cursada al vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, per a ser-hi present.

 

Ja en l’apartat de les relacions institucionals, es va informar de l’avenç en les relacions entre el CEC i l’Ajuntament de Barcelona. La bona sintonia existent ha facilitat la presència de representants de l’alcaldia en activitats del CEC (per exemple, al concert del Gospel.cat al Carmel) i també les gestions per resoldre alguna situació puntual de desacord entre l’administració local i alguna comunitat, com ara la problemàtica que afectava l’Església Evangèlica del Turó de la Peira. S’entén que aquesta és una bona oportunitat perquè, amb el suport institucional, es pugui donar a conèixer a la societat civil catalana la realitat del protestantisme a Catalunya.

 

En relació al projecte Agua Viva que coordina el Consejo Evangélico de Aragón, en motiu de la celebració de l’Expo Zaragoza 2008, el Secretariat va mostrar el seu suport a la iniciativa. Un suport que es concretarà en un ajut econòmic de 1000 euros  i la promoció de la participació de les esglésies catalanes en l’ofrena solidària del dia 15 de juny.

 

Finalment, es van repassar altres continguts, entre ells, l’ampliació de l’equip pastoral del Gospel.cat i el seguiment del projecte de llei de centres de culte.

 

CEC – 13/06/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats