REUNIÓ DEL PLA DE COORDINACIÓ MISSIONERA

 

Una de les propostes adoptades en el decurs del recent VII Congreso Evangélico va ser l’establiment d’un Pla de Coordinació Missionera que fes possible un treball conjunt més efectiu entre les denominacions, les agències missioneres i altres organismes implicats en la tasca missionera a nivell de tot l’estat.

 

Dimarts 3 de juny es donaven les primeres passes per a fer realitat aquest projecte en una trobada, convocada per FEREDE, que va reunir un bon grup de responsables de missions.

 

Presidida per Daniel Rodríguez i Mariano Blázquez, President i Secretari Executiu de FEREDE, respectivament, la trobada va servir per a conèixer els projectes existents, establir prioritats i conèixer, de primera ma, la realitat del treball d’evangelització.

 

Els nombrosos temes tractats, i que van ser debatuts àmpliament pels assistents, van donar peu a la convocatòria d’una propera sessió de treball en que es concretarà com donar continuïtat a les propostes plantejades.

 

CEC – 13/06/08

Foto: Manuel G. Lafuente

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats