LLEI DE CENTRES DE CULTE: TROBADA FEREDE-CEC

   

L’oficina del Consell Evangèlic de Catalunya va ser l’escenari de la trobada entre representants del CEC i de la FEREDE, en el marc de les converses i gestions que s’estan duent a terme després de la presentació al Parlament del projecte de llei de centres de culte o de reunió amb fins religiosos.

 

A la sessió de treball hi va ser present el Secretari Executiu de la FEREDE, Mariano Blázquez, així com el seu President, Daniel Rodríguez, qui és alhora Secretari Adjunt del CEC i Guillem Correa, Secretari General del CEC. També va participar Pau Simarro en qualitat de membre de l’equip de redacció del Reglament que acompanyarà i desenvoluparà el text de la llei quan aquesta sigui aprovada al Parlament.

 

L’objectiu de la trobada era fer una anàlisi de la situació, valorar les gestions realitzades fins a aquest moment i coordinar, entre ambdues entitats, les futures accions a emprendre. S’estima que l’aprovació del projecte de llei al Parlament serà el marc de referència per a una futura legislació a nivell de tot l’Estat. D’aquí la importància i transcendència de la situació present.

 

En finalitzar la trobada, els assistents van mostrar la seva satisfacció per la feina realitzada i es van comprometre a continuar els contactes.

 

CEC – 13/06/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats