EL GOSPEL.CAT VA CANTAR AL CARMEL

   

S’apropava el moment de començar el concert i els cantants anaven preparant les seves veus. D’altra banda, el públic manifestava les seves expectatives davant l’oportunitat d’escoltar per primera vegada aquesta nova formació promoguda pel Consell Evangèlic de Catalunya. També els responsables del projecte mostraven certs nervis i miraven que tot estigués a punt. Fins i tot, vam comptar amb la presència del Comissionat per a Relacions Institucionals de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. Roger Pallarols.

 

I va arribar l’hora de donar inici al concert. Una seixantena de veus van començar a cantar i a compartir amb tots els presents el missatge de l’Evangeli. Un missatge que, en aquesta ocasió, se centrava en un concepte –la pau- i un personatge –Martin Luther King-, ja que l’acte formava part de les activitats especials que l’Església Evangèlica del Carmel ha organitzat en motiu del 40è aniversari de l’assassinat d’aquest pastor evangèlic.

 

Les cançons i les projeccions audiovisuals ens van fer recordar el missatge de pau i entesa entre els homes que King va predicar; un missatge arrelat profundament en la seva experiència de fe en Crist.

 

Malauradament, la pluja tampoc s’ho va voler perdre i amb la seva presència va obligar a reduir sensiblement la durada prevista pel concert.

 

Malgrat tot, aquesta va ser, sens dubte, una bona oportunitat d’escoltar i veure com és el nou Gospel.cat.

 

CEC – 13/06/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats