UNIÓ BÍBLICA PROMOU LA PREGÀRIA PELS NENS EN RISC

 

Els dies 7 i 8 de juny s’ha convocat a nivell mundial el cap de setmana de pregària universal pels nens en risc. La Unió Bíblica és una de les entitats que està promovent aquesta iniciativa que vol sensibilitzar-nos davant la situació de risc social que milions de nens al planeta han d’enfrontar diàriament.

 

Segons dades de l’entitat Viva, l’any 2007 més de 4 milions de persones, pertanyents a un centenar de països, van participar en aquesta iniciativa de pregària.

 

S’ha preparat una guia en format pdf amb temes de pregària, activitats per a nens i adults, i suggeriments per a la celebració de reunions i cultes especials. Per tal d’aconseguir-la podeu contactar amb info@unionbiblica.com

 

CEC – 30/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats