REUNIÓ TRIMESTRAL DEL PLENARI DEL CEC

 

El Plenari del CEC, format pels membres del Secretariat i la resta de càrrecs electes, es va reunir el passat 21 de maig en la seva trobada trimestral.

 

Com és habitual en aquests casos, es va aprofitar la reunió per fer un repàs de les novetats produïdes en els darrers mesos. Així, es va informar de les gestions realitzades amb TV3 en relació a la retransmissió del culte del ‘Dia de la Reforma’.

 

També es van presentar els darrers detalls de la compareixença parlamentària que el CEC està preparant en relació a la presentació del projecte de llei de centres de culte o de reunió amb fins religiosos. En aquest sentit, es va presentar el document, redactat i aprovat pel Secretariat, que recull la postura del CEC davant de la nova llei.

 

Altres informacions van fer referència al projecte gospel.cat, destacant la creació de l’equip pastoral per a ajudar a l’enfortiment espiritual del cor i els seus membres.

 

D’altra banda, el Secretariat va aprovar el text del codi ètic que regularà l’actuació de tots els voluntaris i col·laboradors vinculats al Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) i a la Pastoral Hospitalària Protestant (PHP).

 

En relació a les activitats programades, es van concretar alguns detalls més del projecte pel quadrienni 2008-2011, establint com a eixos principals LA JOVENTUT i LA CULTURA. Tot i que encara hi ha molts detalls per acabar de fixar, es va avançar que aquest projecte finalitzaria amb la celebració del III Congrés Protestant de Catalunya, l’any 2011. Els membres del Secretariat van manifestar el seu desig que aquest projecte especial pugui ser un punt de trobada de tota la Comunitat Protestant de casa nostra. Per això, es farà un èmfasi especial en la promoció i informació sistemàtica a totes les esglésies.

 

Finalment, el Secretariat va rebre la informació enviada pels responsables del projecte AguaViva; plataforma que coordina la presència evangèlica a l’Expo Zaragoza 2008. S’espera que més de quatre-centes mil persones, procedents de totes les comunitats autònomes, visitaran el pavelló AguaViva, dins el recinte de l’expo. Allà podran gaudir d’una presentació moderna, dinàmica i clara del missatge de l’Evangeli. El Secretariat, a més d’aprovar una aportació econòmica al projecte, en nom del CEC, va acordar col·laborar en la promoció de l’ofrena solidària que es farà el proper 15 de juny. A tal efecte, ja s’ha habilitat un número de compte per a recollir les aportacions: La Caixa – 2100.0923.79.0200126873. Els ingressos s’hauran d’identificar amb la referència AGUAVIVA.

 

La propera reunió del Plenari està prevista pel mes d’octubre.

 

CEC – 30/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats