NOU EQUIP PASTORAL DEL GOSPEL.CAT

 

El projecte Gospel.cat continua fent passes endavant. En aquest cas, concretant una iniciativa que té com a objectiu principal afavorir l’enfortiment espiritual dels integrants del cor i fomentar la relació amb les esglésies de procedència dels cantants.

 

Per a assolir-ho s’està configurant un equip format per pastors de diverses famílies denominacionals. Ells seran els responsables de la reflexió bíblica que es fa a l’inici dels assajos, així com de l’atenció espiritual dels membres del cor i el contacte amb aquelles persones interessades a incorporar-se al cor.

 

Per tal de tenir una relació més directa amb les esglésies representades al cor, l’equip contactarà periòdicament amb els seus pastors. D’aquesta manera es concretarà un dels objectius que, des del seu naixement, va establir el cor: afavorir la comunió fraternal; no només entre els membres del cor, sinó també entre aquest i les esglésies representades.

 

CEC – 30/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats