LA WEB DEL CEC ES CONSOLIDA

 

Prop de trenta mil persones han visitat la plana del Consell Evangèlic de Catalunya en els darrers dotze mesos. Aquestes són les xifres que mostren les dades estadístiques consultades. Això suposa una mitjana de dues mil cinc-centes visites mensuals.

 

I és que, en un món, on la informació i l’accés ràpid als continguts s’està imposant, la web és una eina imprescindible de comunicació.

 

Entre els continguts més consultats apareixen les informacions sobre activitats, així com el calendari i la informació sobre les àrees i departaments del CEC. Tot i així, destaca el nombre de visites que ha rebut la secció ‘Qui som’, en especial la ‘Breu història del Protestantisme’.

 

Però, sens dubte, el primer lloc en les visites l’ocupen els cercadors d’esglésies i entitats; una secció que aporta informació actualitzada sobre la presència de la Comunitat Protestant a Catalunya.

 

Destaquem, també, l’augment de les visites que en els darrers mesos ha experimentat l’àrea restringida (d’accés exclusiu per als membres registrats del CEC), que conté informació detallada de les assemblees i reunions del Secretariat i del Plenari del CEC.

 

I ara… a visitar la web! www.consellevangelic.cat

 

CEC – 30/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats