EN MARXA LA RETRANSMISSIÓ DEL CULTE DE LA REFORMA

El 25 d’octubre de 2008 pot ser una data històrica. Per primera vegada, després de moltes peticions i gestions, es farà realitat una vella aspiració de la Comunitat Protestant: la retransmissió, en directe per la televisió pública catalana, d’un culte evangèlic. 

En concret, està previst la retransmissió del culte de celebració del Dia de la Reforma; un dels esdeveniments més rellevants dins el calendari protestant.

 

Una retransmissió d’aquestes característiques suposa la coordinació del treball de moltes persones, davant i darrera les càmeres, que, en el cas del CEC, estaran encapçalades pels membres habituals de l’equip del programa ‘Néixer de Nou’.

 

Els seus responsables es van reunir el passat 20 de maig amb Francesc Rosaure, responsable de retransmissions religioses de Televisió de Catalunya i membres de la Direcció General d’Afers Religiosos. La trobada va servir per a establir els primers acords i pautes tècniques al voltant d’aquest esdeveniment. A més, es va començar a treballar alguns dels continguts que podrien conformar l’ordre d’un culte d’aquestes característiques. No obstant, està previst que sigui el propi Secretariat qui n’estableixi els continguts definitius que seran presentats als responsables de TV3 en una propera trobada, abans de l’estiu.

 

Tot i la complexitat que suposa una retransmissió així, el cert és que es tracta d’una oportunitat històrica que s’espera que compti amb la participació d’un nombrós grup de germans i germanes de totes les comunitats.

 

CEC – 30/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats