EL GOSPEL.CAT AL CARMEL

 

Com ja anunciaven fa uns dies, el cor Gospel.cat donarà un concert especial el proper 7 de juny, a 2/4 de 10 de la nit, a la Rambla del Carmel. També hi serà present la solista Kathy Autrey, qui ja va participar com a convidada especial en l’Acte per la Pau el passat mes de desembre a Barcelona.

 

Així doncs, aquesta serà la primera oportunitat d’escoltar la nova formació promoguda pel Consell Evangèlic de Catalunya amb el propòsit d’afavorir la comunió fraternal i la comunicació de l’Evangeli.

 

Aquesta activitat, organitzada per l’Església Evangèlica del Carmel, s’emmarca en una setmana especial d’activitats en record de Martin Luther King, centrada en el seu missatge en favor de la tolerància i l’entesa entre els homes. El programa inclou conferències, exposicions i música.

 

Més informació, www.esglesiatolra.net

 

CEC – 30/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats