“AGUA VIVA” PER A TOTS A SARAGOSSA

Agua Viva’ és el nom del projecte evangelístic que, coordinat pel Consejo Evangélico de Aragón, s’està preparant a Saragossa en motiu de la celebració de l’Expo Zaragoza 2008.

 

A més, ‘Agua Viva’ dóna nom al pavelló instal·lat dins el recinte firal de l’Expo i que de manera dinàmica presentarà un missatge evangèlic a les més de quatre-centes mil persones que s’espera que el visitin entre el 14 de juny i el 14 de setembre.

 

La plataforma ‘Agua Viva’, responsable de coordinar aquest gran projecte, ha organitzat diferents activitats especials i cultes de preparació pel gran esdeveniment de tres mesos de durada. Amb l’ajut de diverses entitats, que ja han confirmat la seva presència, estan previstes campanyes evangelístiques, concerts, activitats especials, presentacions audiovisuals, teatre, mim… i molt més.

 

Però tot aquest projecte necessita un impuls especial i imprescindible: la pregària unida de tots els creients, per tal aquesta sigui una gran oportunitat de testimoniatge a la ciutat de Saragossa.

 

Per això, la plataforma ‘Agua Viva’ ha convocat un dia especial de pregària, el proper 10 de juny, 4 dies abans de l’inauguració de l’Expo.

 

Junt amb aquest esforç especial, es vol convidar a totes les esglésies a fer efectiu el seu recolzament al projecte aixecant ofrenes especials en favor d’Agua Viva 2008 el proper 15 de juny. Per a canalitzar els donatius, el CEC ha habilitat un número de compte: La Caixa – 2100.0923.79.0200126873. Els ingressos s’hauran d’identificar amb la referència AGUAVIVA.

 

El projecte ‘Agua Viva’ és una realitat i necessita de la nostra participació. Més informació, www.aguaviva2008.org

 

CEC – 30/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats