VISITA A LES OBRES DE L’EXPO A SARAGOSSA

 

Dissabte passat, el Consejo Evangélico de Aragón va convidar els representants dels Consells Evangèlics Autonòmics, les famílies denominacionals i la FEREDE a una trobada en que es va presentar el projecte AGUA VIVA 2008.

 

Aquesta iniciativa té com a finalitat coordinar al presència evangèlica a l’Expo Zaragoza 2008 i que es concretarà en un pavelló des del qual es presentarà a tots els assistents el missatge de l’Evangeli.

 

A més de la trobada informativa, els assistents van poder visitar les obres que, donada la proximitat de la data oficial d’inauguració, presenten cert endarreriment. En quan al pavelló evangèlic, van poder comprovar la seva excel·lent ubicació, al costat del pavelló d’Aragó, un dels edificis emblemàtics del recinte.

 

En representació del Consell Evangèlic de Catalunya, hi va assistir el seu Secretari General, Guillem Correa.

 

CEC – 16/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats