VISITA A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

 

Seguint els contactes que regularment es mantenen amb les institucions locals i autonòmiques, el passat 9 de maig, representants del Consell Evangèlic de Catalunya es van reunir amb membres de la Regidoria de Presidència i Relacions Institucionals de l’Ajuntament de Barcelona.

 

En el decurs de la trobada, es van reprendre alguns dels temes ja plantejats en anteriors visites i es va fer el seguiment de qüestions relacionades amb la situació de la Comunitat Protestant en aquesta ciutat.

 

Un dels temes tractats va ser la dificultat que algunes comunitats estan patint en les seves gestions davant d’organismes vinculats a l’Ajuntament. Aquestes qüestions afecten, principalment, els locals de culte i l’organització de diferents esdeveniments.

 

D’altra banda, els responsables de la Regidoria van manifestar el seu interès a potenciar la presència dels referents del Protestantisme a l’espai públic barceloní. En aquest sentit, s’han fet consultes a la Ponència de Nomenclàtor de la ciutat, comprovant que el nom de Martin Luther King està proposat i acceptat. Per tant, s’està a l’espera de disposar d’un espai públic a la ciutat prou significatiu per a posar-li el seu nom.

 

En aquesta mateixa línia, es va rebre l’oferiment per part de la Regidoria de promoure l’actuació del cor Gospel.cat a diversos indrets de la ciutat, així com es van iniciar els tràmits per concretar la presència Protestant a la televisió Local BTV.

 

En la cartera queden altres iniciatives, en fase inicial, que s’aniran concretant en futures trobades

 

CEC – 16/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats