NOTÍCIES SOBRE EL NOU TEMPLE DE CASTELLDEFELS

 

El passat 24 d’abril, a l’Ajuntament de Castelldefels es va procedir a la signatura de l’acord de permuta de terrenys, pactat l’any 2006 entre l’Església Evangèlica de Castelldefels i l’Ajuntament de la ciutat.

 

Per part de l’Ajuntament hi van ser presents el seu Alcalde, I. Sr. Antonio Padilla, el Secretari, Sr. José Antonio Andrés i el notari, Sr. José Víctor Lanzarote. En nom de l’església, van signar els seus pastors, Juan i Daniel Requena.

 

Aquest acte és un pas més en el procés que ha de portar l’Església Evangèlica de Castelldefels a traslladar-se a una nova ubicació, en un local que reunirà millors condicions per al desenvolupaments dels seus ministeris i tasques socials.

 

En aquests moments, l’Església es troba en el procés de recerca d’una constructora que executi el projecte del Taller A2; un equip jove amb ganes de treballar i molt il·lusionats en la proposta.

 

Sens dubte, en properes dates anirem coneixent més detalls del progrés de les obres i la consolidació del projecte.

 

CEC – 16/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats