LLIURAMENT DE SUBVENCIONS DE DIACONIA CATALANA

 

Diaconia Catalana està preparant un acte especial en què es lliuraran les subvencions d’Acció Social corresponents a la convocatòria de l’any 2007 del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

 

En total, 14 entitats pertanyents a Diaconia Catalana van participar en aquesta convocatòria i en l’acte de lliurament, cadascuna d’elles tindrà la oportunitat de presentar breument el projecte objecte de subvenció. D’aquesta manera, l’acte es convertirà en una oportunitat de conèixer millor, i de primera ma, el treball que les entitats socials de casa nostra realitzen.

 

L’acte de lliurament està convocat pel proper 27 de maig, a 2/4 de vuit, al Centre Cívil Golferichs (Gran Via, 491 – Barcelona).

 

Per confirmar l’assistència, cal adreçar-se al 93.424.10.20 o diaconia@consellevangelic.cat.

 

CEC – 16/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats