LA FAMÍLIA SOLORZANO VISITA BARCELONA

 

La Coordinadora d’Assemblees de Germans de Catalunya ha organitzat, dins el seu programa missioner ‘Josuè 2010’, la visita a Barcelona de la família Solorzano.

 

Del 24 al 29 de maig estan programades diverses activitats en les que hi seran presents:

 

  • 24 de maig, a les 18 hores. Trobada amb els joves, sota el lema ‘Escolliu avui a qui servir’. Església Evangèlica (Santapau, 102 – Barcelona).
  • 25 de maig, a les 18 hores. Activitat especial ‘Josuè 2010’ amb el tema ‘Desafiaments missioners’. Església Evangèlica (Santalpau, 102 – Barcelona).
  • 27 de maig, a les 18 hores. Trobada amb les dones per a analitzar el ‘Testimoni de la Missió’. Església Evangèlica (Av. Paral.lel, 167 – Barcelona).
  • 27 i 28 de maig, a les 20.30 hores. Jornades de formació. Església Evangèlica (Cantàbria, 31 – Barcelona).
  • 29 de maig, a les 20.00 hores. Reunió de pregària: ‘Pregant pel món’. Església Evangèlica (Cantàbria, 31 – Barcelona).

 

José Francisco Solorzano va néixer a Guatemala. Després d’una adolescència i joventut difícil, en la qual va entrar en contacte amb el món de l’alcohol i les drogues (fins i tot va estar empresonat dues vegades), va conèixer el Senyor als 19 anys.

 

Aquest fet canviaria radicalment la seva vida i determinaria el seu futur. Des d’aquell moment es va dedicar intensament al treball missioner a la selva del seu país, establint 22 esglésies en 10 anys.

 

Ha format esglésies a Honduras, Belice, El Salvador, a més d’una escola bíblica i un centre de capacitació per a pastors a Guatemala. Ha col·laborat amb diverses entitats missioneres i ha exercit diferents responsabilitats a nivell nacional i internacional. Predicador incansable, ha visitat gran nombre de països compartint el missatge de l’evangeli.

 

Però, sens dubte, un dels moments crucials a la seva vida, i a la vida de la seva esposa i de la seva filla, es produeix l’any 2005 quan Dulce Ruth, la seva filla, és segrestada durant 10 dies. El seu alliberament va suposar la mort de set dels segrestadors. Per aquest motiu, amenaçats de mort, van haver d’abandonar el seu país i traslladar-se a Tennessee, lloc on resideixen en l’actualitat.

 

En aquests dies compartiran les seves vivències en el camp missioner i la seva confiança absoluta en la protecció i provisió de Déu, enmig de qualsevol circumstància.

 

CEC – 16/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats