CONCERT AL C.P. DE DONES

 

Demà dissabte, a la tarda, el culte al Centre Penitenciari per a Dones (Wad-Ras) tindrà un so especial. Hi participarà el grup vocal ALIVE de Suïssa.

 

Utilitzant les seves veus, cantant ‘a capella’, els seus 7 components transmeten amb molta sensibilitat la seva fe en Déu. El missatge de les seves cançons –espirituals negres- recorda els moments d’opressió viscuts per un poble esclavitzat en una terra estranya. Però un poble que vivia la fe com una experiència alliberadora enmig de les dificultats. I aquest és el missatge que ALIVE vol compartir dissabte amb totes les persones presents al concert.

 

L’equip de voluntaris del Ministeri Evangèlic a Presons ha estat el responsable de coordinar aquesta activitat especial que, esperem, sigui una bona experiència musical i espiritual.

 

CEC – 16/05/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats