CLASSES DE RELIGIÓ EVANGÈLICA

   

Acaba d’obrir-se el termini de preinscripció als centres públics d’ensenyament de tot Catalunya.

 

Un dels drets reconeguts pels Acords de Cooperació signats entre l’Estat i la Comunitat Protestant representada per FEREDE –també recollits en el Conveni Marc signat per la Generalitat i el CEC- és el de l’accés a l’ensenyament de religió evangèlica a les escoles i centres públics d’ensenyament catalans.

 

Per tant, segons la normativa vigent, l’ensenyament de la religió té caràcter optatiu per als alumnes i és d’oferta obligatòria per als centres.

 

L’Oficina Tècnica del CEC ha fet arribar a totes les Esglésies Evangèliques de Catalunya la documentació relacionada amb l’accés a classes de religió evangèlica. En l’enviament s’inclou un full explicatiu i el model de sol·licitud que cal presentar als centres d’ensenyament, informant al CEC del tràmit realitzat.

 

Convidem, doncs, a tots els pares i mares a llegir atentament la informació remesa i aprofitar aquesta oportunitat de sol·licitar l’ensenyament de religió evangèlica per als seus fills; una prova de llibertat i normalització religiosa.

 

Més informació i consultes, 93.424.10.20 o ere@consellevangelic.cat

 

 CEC – 30/04/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats