TROBADA AMB ELS PASTORS DEL VALLÈS ORIENTAL

 Dilluns a la tarda, el Secretari General del CEC, Guillem Correa, va participar en la trobada de pastors de la zona del Vallès Oriental, que es va celebrar a l’Església Evangèlica de Montmeló.

 

El propòsit era informar d’alguns dels aspectes relacionats amb el projecte de llei sobre els centres de culte o de reunió amb fins religiosos, presentat al Parlament de Catalunya recentment.

 

Els assistents van poder escoltar la informació més actualitzada sobre la qüestió i plantejar els seus dubtes i consultes.

 

En els darrers mesos s’ha iniciat un esforç a fi d’apropar el CEC a les esglésies locals i donar a conèixer les seves àrees de treball i departaments. Així, la trobada es va aprofitar per a informar als pastors presents de la importància de pertànyer a una entitat que té com a objectius principals promoure la comunió entre les esglésies, coordinar els treballs comuns i representar la Comunitat Protestant davant l’Administració.

 

Seguint amb aquest esforç, estan previstes properes trobades amb altres col·lectius pastorals i representants d’esglésies.

 

CEC – 16/04/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats