JORNADES “BÍBLIA I CULTURA” A CERDANYOLA

 

Del 18 al 26 d’abril, l’Església Evangèlica Baptista de Cerdanyola organitza les IV Jornades ‘Bíblia i Cultura’ amb un seguit de conferències que reflexionen al voltant de la importància de la Bíblia i la seva influència directa en la nostra cultura.

 

Enguany, els temes proposats per a les conferències són de plena actualitat i per a presentar-los s’han convidat ponents experts en cadascuna de les matèries.

 

El programa previst és:

  • Divendres 18:  ‘Bíblia i disseny intel·ligent; el que Darwin no sabia’, a càrrec d’Antonio Martínez, científic i membre de l’Associació de Metges i Cirurgians per la Integritat Científica.
  • Dilluns 21: ‘Bíblia i estat d’Israel’, a càrrec de Robert Velert, pastor i periodista.
  • Dimarts 22: ‘Bíblia i Unió Europea’, a càrrec de José M. Contreras, Catedràtic de Dret Eclesiàstic de l’Estat, escriptor i Director de la Fundación Pluralismo y Convivencia.
  • Dimecres 23: ‘Bíblia i Drets Humans’, a càrrec de Daniel Banyuls, pastor i Montse Garriga, anterior presidenta d’Amnistia Internacional-Catalunya.
  • Dijous 24: ‘Bíblia i Sagrada Família’, a càrrec de Daniel Giralt-Miracle, crític, historiador i professor d’art, i expert internacional en l’obra de Gaudí (Comissari General del seu Any Internacional).
  • Divendres 25: ‘Bíblia i Protocol de Kyoto’, a càrrec de Rubén Simarro, Doctor en Ciències Químiques i expert mediambiental.

 

A més, el dissabte se celebrarà la III Marató de Lectura Bíblica Interconfessional i Intercultural, de 9 a 21 hores, a l’Església Evangèlica Baptista (Passatge Ajuntament, 28 – Cerdanyola).

 

Totes les conferències començaran a les 19.30 hores al Casal Parroquial (Francesc Layret, 80).

 

CEC – 16/04/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats