EXCURSIÓ UNIDA DE LES ESGLÉSIES

 

El text d’Efesis 4.3, “Procurant de conservar la unitat de l’Esperit amb el lligam de la pau”, presidirà l’excursió unida del proper 1 de maig al Parc de l’Hostal del Fum de Palau-Solità i Plegamans.

 

Organitzada conjuntament per les Assemblees de Germans de Catalunya, l’Església Aliança Cristiana i Missionera, FIEIDE-Catalunya i la Unió d’Esglésies Baptistes de Catalunya, l’excursió vol ser una trobada lúdica de germans de diverses esglésies i, al mateix temps, una oportunitat per a la lloança i la reflexió bíblica.

 

El programa començarà a les 10 del matí amb la benvinguda i el tret de sortida al concurs de pastissos. Des de les 11 hi haurà activitats i jocs per a nens i grans, coordinats per Trobada Jove, Semilla de Trigo i YoungLife.

 

Aquells que ho desitgin, podran apropar-se a l’autobus del Banc de Transfusions i Teixits de l’Hospital de la Vall d’Hebron i fer la seva donació.

 

El grup gadità ENKALMA, amb el seu flamenc-pop, posarà la nota musical a la jornada i finalitzarà el programa del matí.

 

Després del dinar, serà temps per a la lloança i la reflexió, amb la participació de Pere Gelabert. Els nens, per la seva part, tindran un programa especial a càrrec d’APEEN.

 

Està previst que el programa finalitzi a les 18 hores.

 

CEC – 16/04/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats