EL CONSELL EVANGÈLIC DÓNA SUPORT…

…ALS PROJECTES CULTURALS DE LES ESGLÉSIES. Per sisè any consecutiu, el CEC ha posat a disposició de les seves esglésies i entitats membre l’accès a les subvencions que l’Administració ofereix per a projectes culturals. Enguany són 20 els projectes presentats, destacant l’increment de la participació en relació a les anteriors convocatòries.

 

…ALS QUI VOLEN AMPLIAR ESTUDIS. Gràcies a la Direcció General d’Afers Religiosos, el CEC fa possible que aquells qui volen ampliar estudis superiors relacionats amb les religions i la laïcitat, puguin fer-ho gaudint d’ajuts econòmics. De les consultes rebudes, es dedueix l’interès creixent en la proposta. Finalment, es cursaran dues sol.licituts per a aquest any.

 

 

…A LES INICIATIVES SOCIALS DE LES COMUNITATS I ENTITATS. Des de Diaconia Catalana, el CEC promou l’acció de les entitats evangèliques de treball social i facilitael seu accès a la convocatòria de subvencions de la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Tretze entitats han presentat els seus projectes d’intervenció social, actuacions cíviques i acció del voluntariat.

 

 

Aquestes iniciatives són mostra del treball dels departaments i àrees del CEC en favor de la tasca de les esglésies i entitats. Junts, vivim compromesos en la construcció de la nostra societat, aportant i encarnant els valors del Regne de Déu.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats