JORNADES SOBRE FEREDE A LA UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE MADRID

 Els dies 27 i 28 de març la Universidad Autónoma de Madrid (UAM) va acollir les jornades “Minorías religiosas: Aplicación y desarrollo del Acuerdo entre el Estado español y la FEREDE”.

 

La Facultat de Dret fou l’escenari de les jornades, dirigides pels professors Marcos González Sánchez i Ricardo García García, titulars de Dret Eclesiàstic de la UAM.

 

Les ponències van estar a càrrec dels professors citats i altres professors i catedràtics de Dret Eclesiàstic de diferents universitats de l’Estat. Entre ells, Àlex Seglers, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

També el Secretari Executiu de la FEREDE, Mariano Blázquez, va tenir al seu càrrec una de les ponències, amb el títol “Cooperación con la FEREDE, propuestas de reforma”. 

 

 

Representant la FEREDE van assistir el seu President, Daniel Rodríguez, el Vicepresident, José María Baena i el responsable de Mitjans de Comunicació, José Pablo Sánchez, junt amb Ruth Álvarez (Serveis Jurídics), Conchi González (Coordinació) i Manuel G. Lafuente (Premsa).

 

La nombrosa assistència és testimoni de l’interès que les jornades van despertar, fins al punt que va ser necessari tancar la inscripció en completar-se tot l’aforament disponible.

 

Sens dubte estem davant d’un fet únic que, tan per l’alt nivell dels professors com per l’interès dels assistents, fa pensar en el futur amb esperança.

 

CEC – 04/04/08

Font: FEREDE

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats