COMENCEN ELS ASSAIGS DE GOSPEL.CAT

 

Dimecres 2 d’abril el Secretari General del CEC, Guillem Correa, va estar present a l’assaig del cor Gospel.Cat que, com ja informàvem, es reuneix tots el dimecres, de 20 a 22 hores, a l’Església Evangèlica del carrer Santapau 102 de Barcelona.

 

Així, el CEC va voler mostrar el seu suport a aquesta iniciativa i explicar els motius de la seva creació i els propòsits que s’han fixat per a aquest nou projecte musical: la comunió fraternal i la proclamació de l’Evangeli.

 

El Secretari General va tenir al seu càrrec la reflexió bíblica que va donar pas a un temps de col·loqui en que els membres del cor van poder plantejar dubtes i inquietuds. Finalment, el Secretari els va agrair la participació, animant-los a continuar.

 

Per a participar en el cor, cal adreçar-se a l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat).

 

CEC – 04/04/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats