ASSEMBLEA GENERAL DEL CEC

 

Dissabte passat, a les 11 del matí, l’Església Evangèlica d’Hostafrancs acollia la 24a Assemblea General i 54a Assemblea Cívica del Consell Evangèlic de Catalunya, presidida pel seu President, Benjamí Planes.

 

Un total de setanta-tres delegats i representants de les esglésies i entitats membre del CEC van aplegar-se per a tractar les qüestions establertes a l’ordre del dia.

 

En un ambient distés i de germanor el moderador de l’Assemblea, Joan Miró, va donar pas al Bloc Informatiu que es va iniciar amb la presentació de l’informe de gestió. A continuació, els assistents van rebre l’informe econòmic de l’any 2007, el qual va ser aprovat.

 

Sis noves esglésies van ser acceptades com a membres del CEC:

  • Església Protestant de Sant Adrià – Ancians: Joaquim Pujol i Jaume Montserrat
  • Església Evangèlica Elim Pentecostal – Pastor: John Knox
  • Església Evangèlica “Alcance Victoria” – Pastor: José Carmona
  • Església Cristiana Evangèlica d’Amposta – Pastor: Daniel Verge
  • Església Evangèlica Baptista de Vilanova i la Geltrú – Pastor: Manel Rodríguez
  • Església Evangèlica Assemblees de Déu de Barcelona – Pastor: Gabriel López

 

El Pla de Treball va ser el contingut central del Bloc Informatiu. Es va presentar el Calendari Conjunt d’Activitats preparat gràcies a les aportacions de les diferents famílies denominacionals.

 

Altres elements d’aquest bloc van ser els procediments establerts dins el Ministeri Evangèlic a Presons i la Pastoral Hospitalària, el seguiment del Projecte de Llei de Centre de Culte i la presentació del projecte de treball pel quadrienni 2008-2011.

 

Els temes plantejats van provocar nombroses participacions dels delegats reunits, la qual cosa va provocar un extens temps de debat i col·loqui.

 

Després dels precs i preguntes es va convidar el recentment escollit President de la FEREDE, Daniel Rodríguez, a cloure la trobada amb una pregària.

 

La propera assemblea està programada pel 29 de novembre de 2008.

 

CEC – 04/04/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats