PARLEM EN CATALÀ

 

L’Oficina del Voluntariat Evangèlic (OVE) continua a la recerca de persones que parlin català. Per què? Doncs per oferir-los la possibilitat de participar a la campanya de Voluntariat per la Llengua.

 

No és la primera vegada que impulsem aquest projecte des de l’OVE i voldríem, com en ocasions anteriors, comptar amb la participació d’un bon nombre de voluntaris.

 

Parles català? Doncs anima’t a ajudar les persones estrangeres que volen millorar el seu nivell de català per a incorporar-lo a les activitats quotidianes, laborals o de relació social. Només cal que hi dediquis una hora a la setmana, durant 10 setmanes. En aquest temps es programaran trobades per a conversar entre un voluntari catalanoparlant i una persona estrangera. Així, a més de conèixer algú nou, podràs ajudar-lo a assolir el seu objectiu de parlar català.

 

Si el que vols és aprendre català, endavant. Necessitem que ens donis les teves dades per poder trobar-te una parella lingüística i començar l’aventura.

 

I si no parles català? No passa res! Si vols aprendre’n t’oferim la possibilitat de fer-ho en un dels grups d’estudi de català que estem preparant. Ja tenim tres grups en marxa i en properes dates iniciarem altres.

 

Més informació, ove@consellevangelic.cat o 93.424.10.20. 

 

CEC – 20/03/08

Noticias relacionadas:

  •   L’Oficina del Voluntariat Evangèlic (OVE) busca persones que parlin català. Per què? Doncs ...

  •   L’Oficina del Voluntariat Evangèlic (OVE) busca persones que parlin català. Per què? Doncs ...

  • INICIATIVES EN FAVOR DE LA INTEGRACIÓ DELS NOUVINGUTS Dijous a la tarda, més de 60 persones p ...

  •     La Oficina del Voluntariat Evangèlic (OVE) del CEC ha posat en marxa, de nou, la camp ...

  •     L'Oficina del Voluntariat Evangèlic (OVE) del CEC ha posat en marxa, de nou, la campanya ...

Els comentaris estan tancats