CULTES UNITS DE SETMANA SANTA A GRÀCIA

 

De nou aquest any, tres Esglésies Evangèliques del barri de Gràcia (Barcelona) es trobaran per a  celebrar plegades els cultes de Setmana Santa. L’Església Evangèlica ‘Piedra de Ayuda’, junt amb les del carrer Terol i Verdi aprofitaran aquesta celebració per a reflexionar junts sobre el significat d’aquests dies en que recordem la mort i resurrecció de Jesús.

 

El programa previst comença avui mateix, a les 20 hores, al local de l’Església Evangèlica ‘Piedra de Ayuda’. El predicador convidat serà Armand Urrutia.

 

Divendres, a les 18 hores, els germans es traslladaran a l’Església Evangèlica del carrer Terol, estant el missatge a càrrec del Pr. José Luis Gómez.

 

Finalment, diumenge a les 11 del matí es clouran aquestes trobades amb un culte especial, amb partiment del pa, a l’Església Evangèlica del carrer Verdi. En aquesta ocasió, el responsable de la prèdica serà el Pr. Roberto Velert.

 

CEC – 20/03/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats