ASSEMBLEA GENERAL DEL CEC

 

Com ja hem vingut anunciant en les darreres setmanes, el proper 29 de març, a les 11 del matí, està convocada la 24a Assemblea General, i 54a Assemblea Cívica del Consell Evangèlic de Catalunya, a celebrar a l’Església Evangèlica d’Hostafrancs (Rector Triadó, 30 de Barcelona). Tots els delegats i delegades de les esglésies i entitats membre del CEC estan convidats a participar.

 

A més de la presentació del projecte pel quadrienni 2008-2011 es debatran altres qüestions importants per a la marxa del CEC. Destaca el seguiment del Projecte de Llei de Centres de Culte.

 

En aquestes dates s’ha enviat a totes les esglésies i delegats la convocatòria amb l’ordre del dia.

 

D’altra banda, a la zona restringida de la web del CEC es pot trobar la informació econòmica que es presentarà en la propera assemblea. Per consultar-ho, cal accedir a la zona restringida i introduir el nom i codi d’accés de l’església o entitat.

 

Més informació i consultes, 93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat

 

CEC – 20/03/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats