PRIMERA PEDRA DE L’ESGLÉSIA UNIDA DE TERRASSA

 

Divendres 22 de febrer al matí es va procedir a l’acte de col·locació de la primera pedra del nou temple de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa. Una obra que finalitzarà l’abril de 2009 i serà un dels temples més grans a Catalunya.

 

Un gran nombre de membres de l’església i amics van voler ser presents en l’acte especial que va estar presidit pel seu pastor, Andreu Dionís, qui va recordar el llarg camí recorregut des de 1996, moment en que es van iniciar les gestions per a fer realitat aquest projecte.

 

Diverses autoritats van ser presents. Entre elles, la Directora General d’Afers Religiosos de la Generalitat, Montserrat Coll, qui destacava el desenvolupament del projecte com un gest de normalitat. També l’Alcalde de la ciutat, Pere Navarro, va voler fer èmfasi en la voluntat de servei al barri i a la ciutat. En nom de la FEREDE hi va assistir el seu President, Daniel Rodríguez, qui adreçà unes paraules de felicitació als assistents i va recordar que en altres indrets no és possible gaudir de la llibertat per a edificar nous temples.

 

El projecte de la Unida no es limita a la construcció del nou temple, sinó que inclou altres equipaments que li permetin continuar desenvolupant els seus ministeris actuals. A més, es preveu la construcció d’una escola, una guarderia i una residència per a avis.

 

L’acte es va cloure amb una pregària del President de la Unión Evangélica Bautista Española, Robert Velert.

 

CEC – 10/03/08

Foto: Església Unida de Terrassa

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats