CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A PROJECTES CULTURALS

 

Per sisè any consecutiu, el Consell Evangèlic de Catalunya posa a disposició de les entitats membres del CEC la possibilitat d’accedir a subvencions per a projectes culturals, basats en valors cristians i oberts a la societat.

 

Aquests projectes han de realitzar-se de l’1 de gener al 2 de novembre de 2008 i, tot i estar basats en valors cristians, no poden emmarcar-se dins de campanyes d’evangelització.

 

El calendari previst és el següent:

 

>> abans del 31/03/2008 – presentació de projectes

>> fins el 02/11/2008 – termini d’execució del projecte

>> abans del 05/11/2008 – presentació de justificants i memòria d’activitats

 

En aquests dies s’està fent arribar a totes les esglésies i entitats membre del CEC la documentació amb els criteris i altres aspectes relacionats amb la convocatòria.

 

L’any 2007 es van presentar 15 projectes, que suposaven un increment de més del 100% en relació a la convocatòria del 2005. Una tendència ascendent que mostra com cada vegada més esglésies i entitats accedeixen a ajudes per a les seves activitats culturals.

 

D’altra banda, l’import de les subvencions corresponent a l’any 2007 va arribar als 14 mil euros; xifra que també suposava un creixement (15%) en relació a la dotació de l’any anterior.

 

Per aquest motiu, animem a tots a considerar la possibilitat d’aprofitar aquesta eina que es posa al nostra abast i presentar propostes innovadores que ajudin a la difusió de la realitat protestant a Catalunya.

 

Més informació, cec@consellevangelic.cat o 93.424.10.20.

 

CEC – 10/03/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats