COMIAT DE MARI LUZ

 

Mari Luz

Mari Luz

Havien passat 54 dies des de la seva desaparició quan el cos de la petita Mari Luz, de cinc anys, va aparèixer flotant a la ria de Huelva.

 

En aquests 54 dies s’havien succeït les mostres de solidaritat amb els pares, per part d’amics, familiars i molts germans en la fe. Moltes pregàries s’havien elevat demanat el feliç retorn de la nena i el consol pels seus familiars en aquells moments d’incertesa i angoixa. La mobilització havia arribat a tots els racons de l’Estat i va culminar en les concentracions convocades a vint-i-dues poblacions, el 22 de gener passat.

 

Aquest mateix sentiment ha acompanyat avui l’acte d’acomiadament de Mari Luz. Un culte que ha aplegat milers de persones que han acompanyat els familiar en aquests moments de tristesa i dolor. Entre ells, una nombrosa representació de germans i germanes en la fe, encapçalats per Luis Molina, pastor de l’Església Evangèlica de Filadèlfia a la que pertanyen els pares de la nena.

 

Des d’aquí volem manifestar el nostre dolor pel tràgic desenllaç i la nostra pregària pels familiar i amics de Mari Luz. 

 

CEC – 10/03/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats