ASSEMBLEA GENERAL DEL CEC

 

El Consell Evangèlic de Catalunya ha convocat la 24a Assemblea General, i 54a Assemblea Cívica, pel pròxim 29 de març, a les 11 del matí, a l’Església Evangèlica d’Hostafrancs (Rector Triadó, 30 de Barcelona).

 

Tots els delegats i delegades de les Esglésies i Entitats Membres del CEC estan convidats a participar en aquesta trobada que abordarà, entre altres qüestions, el projecte pel quadrienni 2008-2011.

 

Dins el bloc administratiu, està prevista la presentació de l’Informe de Gestió del 2007; un informe que repassarà la tasca de les diferents àrees i departaments del CEC, fent un èmfasi especial en les activitats realitzades al llarg de l’any. Junt amb aquest informe es presentarà el Resum Econòmic de l’any 2007.

 

Altres informacions incloses a l’ordre del dia són: els nous procediments del Ministeri Evangèlic a Presons i la Pastoral Hospitalària, la directiva per a la creació de Comissions d’Estudi, la cobertura econòmica dels Serveis Socials Protestants, les retransmissions especials per TV3 i el seguiment del Projecte de Llei de Centres de Culte.

 

Com en totes les ocasions anteriors, es prega la màxima presència i participació de tots els delegats.

 

CEC – 10/03/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats