VISITA ALS RESPONSABLES DE TELEVISIÓ DE CATALUNYA

 

Aquesta setmana s’ha produït una trobada amb els responsables de Televisió de Catalunya. El seu director, Francesc Escribano, acompanyat per la sots directora, Ester Fernández, van atendre els representants del Consell Evangèlic de Catalunya, encapçalats pel seu Secretari General. 

 

El motiu de la reunió, convocada a petició del CEC, era analitzar diversos aspectes de la relació entre la Comunitat Protestant i la Televisió Autonòmica.

 

D’una banda, es va parlar del programa ‘Néixer de Nou’ que s’emet actualment pel canal 33 el darrer diumenge de cada mes, a les 10.10h. Un programa que, des del seu naixement, l’any 1991, ha vist ampliat lleugerament el seu temps d’emissió. Es va plantejar la necessitat d’ampliar els mitjans dels quals actualment es disposa a fi de poder abordar altres continguts i reportatges.

 

També es van tractar qüestions relacionades amb la visibilitat del fet religiós, no només des dels programes confessionals, sinó en la seva incorporació als continguts habituals de la televisió i el seu tractament informatiu.

 

Finalment, es va sol·licitar la possibilitat d’emetre algun/s esdeveniment/s de rellevància dins el calendari de les Comunitat Protestant, com ja es fa amb altres confessions religioses.

 

CEC – 22/02/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats