REUNIÓ DEL PLENARI DEL CEC

 

Dimecres a la tarda, els membres del Plenari del Consell Evangèlic de Catalunya van ser convocats per a la seva primera reunió de treball de l’any 2008. De manera regular, el Plenari es reuneix trimestralment per a fer un seguiment de les accions que realitza el CEC, establir les directius de treball i analitzar la marxa de cadascuna de les àrees i departaments.

 

En aquesta ocasió, però, el tema central que es va tractar va ser el projecte de llei sobre els centres de culte que ha estat presentat recentment al Parlament de Catalunya. Una llei que, en aquesta primera fase de tramitació, ja ha despertat força inquietud entre les nostres comunitats i per aquest motiu es va considerar important dedicar un ampli espai a la seva anàlisi i estudi.

 

En aquest sentit, es va informar de les gestions realitzades des de l’Àrea de Relacions Institucionals i el Departament Jurídic del CEC. També es van explicar els propers passos a donar. El Plenari va recolzar l’actuació dels seus representants, indicant la necessitat de continuar endavant en la mateixa línia.

 

A més, es va informar de la trobada amb els responsables de Televisió de Catalunya, on es van plantejar qüestions relacionades amb el programa ‘Néixer de Nou’ i el ressò mediàtic de la nostra realitat.

 

Finalment, es va confirmar la convocatòria de la propera assemblea general, que se celebrarà el proper 29 de març a les 11 del matí.

 

CEC – 22/02/08

Noticias relacionadas:

  •   Dimecres a la tarda es reunia el Secretariat per a tractar aquelles qüestions relacionades ...

  •   Dimarts 15 a la tarda es va reunir el Plenari del Consell Evangèlic de Catalunya. Era la s ...

  • :: El dimecres passat, 18 de desembre, el Plenari del CEC va tenir la seva habitual reunió de tr ...

  •     El dimecres a la tarda es va reunir el Plenari del Consell Evangèlic de Catalunya en una ...

  •     Dimecres a la tarda es va reunir el Secretariat del Consell Evangèlic de Catalunya en la ...

Els comentaris estan tancats