PROJECTE “AGUA VIVA” A SARAGOSSA

 

Del 14 de juny al 14 de setembre se celebrarà a Saragossa l’Expo 2008 amb el títol “Aigua i Desenvolupament Sostenible”. Al llarg d’aquests tres mesos, es preveu que més de 6 milions de persones visitin el recinte que acollirà la participació de més de 100 països i organitzacions internacionals, no governamentals, empreses, etc…

Les esglésies evangèliques de la ciutat han vist aquest esdeveniment com una oportunitat única per a fer arribar el missatge de l’Evangeli a tots els qui visitin Saragossa en aquelles dates.

 

Per això, han sol·licitat un espai dintre del recinte. La organització els ha concedit un pavelló de 416 m2 que estarà ubicat a la zona de les comunitats autònomes. Aquest fet garanteix la presència d’un gran nombre de visitants de diversos indrets de l’estat.

 

A més de la presència al recinte de l’exposició, s’han previst altres activitats evangelístiques en punts estratègics de la ciutat (campanyes, activitats per a nens…). Destaca en el programa el Concert Gospel a celebrar el 5 de juliol a l’amfiteatre de l’Expo, amb un aforment de 7000 persones.

 

Davant d’aquest gran repte, els organitzadors demanen les pregàries i la col·laboració de tots aquells qui vulguin incorporar-se al nombrós grup de voluntaris que caldrà movilitzar al llarg d’aquelles dates.

 

Per a més informació, podeu visitar la plana web d’Agua Viva o bé contactar amb voluntariado@aguaviva2008.org

 

CEC – 22/02/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats