LA RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL EDITA EL CD “CANTA Y RIE”

 

La Residència Infantil Emmanuel ha reeditat el CD ‘Canta y RIE’ que havia estat exhaurit en les darreres setmanes.

Aquest CD s’ha preparat per a recolzar el nou projecte de la Residència. Es tracta d’un conjunt de cançons que expressen els principis de l’Evangeli i està pensat com a recurs per a totes les esglésies i entitats que treballen amb nens i preadolescents.

 

A més dels nens de la Residència, en el CD han col.laborat cantants i músics reconeguts del nostre àmbit: Marcos Vidal, Francesca Patiño, Sylvia Santoro, Samuel Palacios, Roberto Allegue, Éisac, Anna Cano i Benji Santos. El disseny ha estat al càrrec de Jonatán Mira i David González ha estat el responsable de l’enregistrament i els arranjaments de les cançons. Totes aquestes col.laboracions han estat de manera desinteressada.

 

Per a sol·licitar-lo cal adreçar-se a:  info@resi-rie.org o 93.372.20.54

 

CEC – 22/02/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats