CONFERÈNCIES EVANGELÍSTIQUES A GRÀCIA

 

Les esglésies evangèliques del carrer Verdi i Terol, al barri de Gràcia de Barcelona, han organitzat un cicle de conferències sota el títol “Històries estranyes sobre Jesús”. José de Segovia serà el ponent convidat per a donar llum al voltant de les diverses teories que han anat sorgint, basant-se en texts pseudobíblics i extrabíblics, al llarg dels anys en relació a la figura de Jesús.

 

El programa de les conferències és el següent:

 

  • 6 de març – 20 hores

“De los años perdidos en el Tíbel al Evangelio de Acuario”

Lloc: Orfeó Gracienc (Astúries, 83 – Barcelona)

 

  • 7 de març – 20 hores

“Los rollos del Mar Muerto”

Lloc: Església Evangèlica (Terol, 22 – Barcelona)

 

  • 8 de març – 19 hores

“De los Evangelios gnósticos al Código da Vinci”

Lloc: Orfeó Gracienc (Astúries, 83 – Barcelona)

 

  • 9 de març – 18 hores

“¿La tumba de Jesús?”

Lloc: Església Evangèlica (Verdi, 191 – Barcelona)

 

José de Segovia és Llicenciat en Periodisme per la Universidad Complutense. Ha cursat estudis de Teologia a la Universitat de Kampen (Holanda) i l’Escola d’Estudis Bíblics de Welwyn (Anglaterra). És Pastor de la Iglesia Evangélica del barri de San Pascual (Madrid) i President de la Comissió de Teologia de l’Alianza Evangélica Española. A més, és professor de l’IBSTE i del CEEB. És autor de diversos llibres.

 

CEC – 22/02/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats