VII JORNADA DE REFLEXIÓ DEL MEP

 

El Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) està organitzant una nova Jornada de Reflexió pel proper 1 de març. Aquesta serà la setena edició d’una trobada que convoca tots els agents pastorals, agents socials i voluntaris que participen en l’atenció als Centres Penitenciaris catalans.

 

En aquesta ocasió, la jornada es realitzarà a Tarragona donat el nombrós grup d’Agents Pastorals d’aquella demarcació i en un intent d’apropar la realitat del MEP –i del CEC- a totes les demarcacions catalanes.

 

Està previst que durant la jornada es presenti el projecte per a l’any 2008, després de les modificacions en el disseny del treball que es van començar a perfilar l’any 2007. A mes, s’informarà del nou material que està previst utilitzar per al discipulat.

 

Com en ocasions anteriors, la trobada serà una bona oportunitat per a compartir experiències i conèixer més de prop el ministeri realitzat en l’àmbit penitenciari.

 

CEC – 25/01/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats