REUNIÓ AMB LA DIRECTORA GENERAL

 

El 8 de gener, representants del Consell Evangèlic de Catalunya van ser convocats per la Directora General d’Afers Religiosos per a una nova sessió de treball que s’emmarca en les reunions habituals de seguiment que realitzen l’Administració i el CEC.

 

En aquesta ocasió, en nom del CEC hi van ser presents el Secretari General, el Secretari Adjunt, el responsable de l’Àrea Social i el coordinador de Diaconia Catalana.

 

Entre els temes tractats, destaquen el reconeixement dels serveis socials protestants i el desenvolupament i implementació del conveni signat.

 

En aquella mateixa trobada, la Directora General va informar que l’esborrany de l’avantprojecte de llei de culte està en tràmit parlamentari. Davant d’aquesta situació el CEC va fer arribar l’ínterès en poder fer aportacions al text quan s’obri la nova roda de consultes.

 

CEC – 25/01/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats