HOSPITALITZAT UN DELS NENS DE LA RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL

 

Andrés té cinc anys. Des de fa un temps viu a la Residència Infantil Emmanuel i comparteix jocs i estudi amb els altres nens que allà resideixen. Us el presentem perquè, amb aquesta jove edat, ja li ha tocat viure algunes experiències prou difícils. La darrera d’elles té a veure amb malaltia, metges i hospitals.

 

Ara fa uns dies, l’Andrés va haver de ser hospitalitzat urgentment afectat d’una infecció severa. En aquests moments poc més podem afegir a aquesta breu informació rebuda de la Residència, donat que els metges encara estan fent proves i més proves per esbrinar el que està succeint. Aquesta mateixa tarda ha estat donat d’alta i haurà de seguir el tractament a l’espera del resultat de totes les proves. Entretant, tots els que formen la “família” de la Residència viuen amb incertesa i preocupació aquesta situació i demanen el suport en pregària de tots nosaltres.

 

Compartim la preocupació dels nostres germans, tot celebrant -això sí- que l’Andrés ja es pugui retrobar amb els seus companys –i amics- de la Residència.

 

CEC – 25/01/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats