CONCENTRACIONS DEMANANT LA LLIBERTAT DE MARI LUZ

 

22 ciutats espanyoles van ser escenari el passat 22 de gener de concentracions en favor de la tornada de Mari Luz, la nena de cinc anys que va desaparèixer el passat 13 de gener.

 

Des d’aquell dia, tots els mitjans de comunicació s’han fet ressò d’aquesta tràgica situació. Filla d’un obrer de l’Església Evangèlica Filadèlfia, la seva desaparició és motiu de preocupació, atesos els casos recents –no resolts- d’altres nens desapareguts.

 

Les concentracions del dia 22 de gener a la tarda tenien l’objectiu de demanar l’alliberament de la nena i el seu retorn a casa el més aviat possible. En el decurs de les manifestacions es va recordar també Yeremi i Madeleine, encara desapareguts després de mesos d’intensa recerca.

 

Cal destacar que tant els pares com altres familiars de la nena han manifestat en tot moment la seva confiança en Déu, font del consol i la pau que senten enmig de la incertesa pel que estan vivint. També han agraït les nombroses mostres de suport rebudes.

 

CEC – 25/01/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats