REUNIÓ DEL SECRETARIAT

   

Dimecres a la tarda es va reunir el Secretariat del Consell Evangèlic de Catalunya en la seva primera sessió de treball de l’any 2008. En el decurs de la trobada es va fer un repàs als informes de gestió de les diferents àrees de treball i es van revisar algunes de les qüestions derivades de la darrera assemblea i d’anteriors sessions de treball.

 

Entre els temes tractats destaca el seguiment de les gestions realitzades des de l’Observatori de la Llibertat Religiosa del CEC en relació a les ordres de tancament de llocs de culte. Aquesta situació afecta, especialment, diverses poblacions de l’àrea de Barcelona i Girona. Com ja hem vingut explicant, s’han presentat recursos davant dels estaments corresponents a fi d’aturar els tancaments i reconduir aquestes situacions. El CEC ha vingut donant suport a les entitats afectades i ha recolzat les accions realitzades amb contactes amb els estaments autonòmics i municipals.

 

Es va treballar en el projecte pel quadrienni 2008-2011. En aquests moments, s’està en el procés d’estudi i reflexió a fi de van fixar els principals objectius per a aquest període; uns objectius que, en una segona fase, es concretaran en propostes de treball. El resultat d’aquest treball es recollirà en un document que serà el text marc a partir del qual es confeccionaran els programes i activitats que el CEC desenvolupa des de les diferents àrees de treball i departaments.

 

Finalment, es va treballar en l’avanç de calendari per l’any 2008. En aquesta ocasió, s’està intentant harmonitzar les activitats del CEC amb les que realitzen les famílies denominacionals i principals entitats que treballen a nivell interdenominacional. Per aquest motiu, s’ha contactat amb totes elles a fi de recollir les seves propostes de dates i elaborar un calendari conjunt.

 

CEC – 11/01/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats