JORNADA FORMATIVA PER A TREBALLAR AMB NENS

   

IBSTE (Instituto Bíblico y Seminario Teológico de España) reinicia les seves activitats després del descans nadalenc. Dins el seu programa, el proper dissabte té prevista una nova jornada formativa per a treballar amb nens.

 

Està prevista la presència de David Pritchard, coordinador de l’obra entre nens de la Unió Bíblica i mestre acreditat de GodlyPlay®, qui mostrarà com explicar les paràboles de Jesús utilitzant aquest mètode d’ensenyament bíblic per a nens.

 

La jornada serà de 10 del matí a 6 de la tarda, amb una pausa per dinar. Caldrà que tots els participants portin el seu entrepà i beguda. A més, per poder assistir caldrà reservar plaça prèviament. El pagament de la matrícula, 12 euros, s’abonarà al fer la inscripció.

 

Per a més informació i detalls, 93.655.56.90 o info@ibste.org.

 

CEC – 11/01/08

Noticias relacionadas:

  •   Com explicar històries sagrades als nens? Amb aquesta pregunta en ment, l’IBSTE (Instituto ...

  •  Les dependències d’’IBSTE (Instituto Bíblico y Seminario Teológico de España) acolliran un nou ...

  •  Com en trimestres anteriors, IBSTE (Instituto Bíblico y Seminario Teológico de España) ha progr ...

  •     El curs 2006-2007 avança i per a aquest segon trimestre, l’IBSTE (Instituto Bíblico y Sem ...

  •     En la darrera carta circular del Rector d’IBSTE (Instituto Bíblico y Seminario Teológico ...

Els comentaris estan tancats