CRUÏLLA DE CREENCES: EL FUTUR DEL PLANETA TERRA

 

Una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya ha estat convidat a participar en el cicle de conferències “Cruïlla de creences” que organitza el Centre Interreligiós de Barcelona.

 

En l’edició d’aquest any, el tema proposat és “El futur del planeta Terra”; una proposta que vol abordar el present i el futur de l’encaix de l’ésser humà en el planeta, des de la perspectiva de les diverses religions i creences que hi ha a la ciutat de Barcelona.

 

El proper 14 de gener, el pastor Carles Capó presentarà la seva ponència exposant la perspectiva protestant en relació a aquesta qüestió. La conferència començarà a les 7 de la tarda a l’Església Evangèlica – Barcelona Centre (Tallers, 26).

 

CEC – 11/01/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats