CONVOCADA L’ASSMBLEA DE DIACONIA CATALANA

 

Diaconia Catalana (DC) ha convocat una nova assemblea general ordinària, que se celebrarà el proper dissabte 19 de gener, a les 11 del matí. A ella estan convocats a assistir els delegats de totes les entitats que en són membre.

 

Entre els temes proposats en l’ordre del dia, destaquen l’informe de situació de DC i la proposta de projecte comú; així com una avaluació del Fòrum social celebrat l’any 2007 i la proposta de data per l’edició del 2008.

 

En aquesta ocasió, l’assemblea se celebrarà a la sala de conferències de la Llibreria Evangèlica Abba, al carrer Viladomat, 237 de Barcelona (Metro Hospital Clínic o Entença – Bus 41, 43 i 44).

 

Per a més informació, diaconia@consellevangelic.cat o 93.424.10.20.

 

CEC – 11/01/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats