CULTE D’ANY NOU

MEMÒRIA D’UNA TROBADA

Ja som al 2008! Des de fa un temps, la benvinguda de l’any està acompanyada de la celebració del tradicional culte d’any nou que organitzen conjuntament el Consell Evangèlic de Catalunya, l’Associació de Ministres de l’Evangeli de Catalunya, la Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya i la Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya.

L’Església Evangèlica Ebenezer de Barcelona, lloc escollit per a la celebració d’aquest any, era plena gràcies a la presència d’un centenar de persones aplegades amb el desig de lloar el Senyor en les primeres hores del 2008.

Amb aquest esperit, a les 12 del migdia s’iniciava el culte, donant unes paraules de benvinguda el pastor de l’església receptora, Juan Martínez.

Una pregària i el càntic de l’himne “Totes les promeses del Senyor Jesús” van donar pas a la lectura bíblica en el Salm 67, a càrrec de Benjamí Planes, President del CEC.

Un dels moments més entranyables va ser l’entrega de les medalles del CEC; un temps especial de reconeixement i gratitud que, en aquesta ocasió, volia honorar els germans Octavi Abril, Daniel González i Josefina Mata.

Guillem Correa, Secretari General del CEC, va fer una breu ressenya biogràfica de cadascun dels germans, dels qui va destacar el treball realitzat des de diversos àmbits en favor de la difusió del missatge de l’Evangeli. Tot seguit, cadascun d’ells va rebre la medalla i el diploma en record d’aquest acte.

Per cloure aquests moments i donar pas a la reflexió bíblica es va tenir un temps musical, en el qual van participar Raquel Rodríguez i Laia Martínez, membres de l’església que ens acollia.

A continuació, el pastor Robert Velert va compartir el missatge de la Paraula, basat en el text d’Osees 8,12:

“Jo he escrit per a ells molts manaments de la Llei,
però ells els han mirat com si fossin una cosa estranya.”

El culte va finalitzar amb una pregària de Joan Miró, vocal de l’AMEC, i els millors desitjos

Noticias relacionadas:

  •  Ja som al 2008! Des de fa un temps, la benvinguda de l'any està acompanyada de la celebració de ...

  •     Arriba el canvi d’any i, com en ocasions anteriors, el Consell Evangèlic de Catalunya par ...

  •   Poc a poc ens apropem al canvi d’any i, una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya ...

  •   Poc a poc ens apropem al canvi d’any i, una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya ...

  •   El proper 3 de gener, a les 7 del vespre, l’Església Evangèlica Baptista de la Barceloneta ...

Els comentaris estan tancats