VISITA A LA DEMARCACIÓ DE GIRONA

   

El 30 de novembre, representants del Consell Evangèlic de Catalunya, encapçalats pel seu Secretari General, van visitar la demarcació de Girona. Aquesta visita s’emmarca en les activitats que s’estan organitzat a tot el territori català a fi d’apropar el CEC a tots i conèixer de primera ma les necessitats que es detecten a cadascuna de les nostres comunitats.

 

Una trentena de pastors i líders de les esglésies gironines van participar en la trobada, que va estar organitzada pel responsable del CEC en aquesta demarcació, Jaume Torrado. A més del Secretari General, van ser presents els responsables del Departament d’ERE, Ismael Gramaje, Promoció a les esglésies, Joan Miró, Comitè Evangèlic per a la Immigració, Miguel Juez, i Finances, Jordi Galdeano.

 

Es va fer una presentació del CEC, explicant en detall el treball que es realitza des d’alguna de les seves àrees. Al finalitzar, tots els assistents van poder gaudir d’un sopar de germanor i un temps posterior de col·loqui, que van afavorir la relació entre els participants.  

 

CEC – 21/12/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats