TVE RETRANSMET UN CULTE DE NADAL

 

De nou, aquest any està prevista la retransmissió d’un culte de Nadal pel segon canal de Televisión Española. Serà el proper diumenge, 23 de desembre, a les 19 hores, des de la Primera Iglesia Evangélica Bautista de Madrid.

 

Hi participarà el Coro Salem de Madrid i el missatge estarà a càrrec del pastor Robert Velert. Com en altres ocasions, hi haurà poesies i càntics nadalencs.

 

Es dóna la circumstància que en l’anterior ocasió –Nadal 2006- no va ser possible veure el culte a la totalitat del territori espanyol donat que alguns centres territorials (entre ells, el de Sant Cugat) van desconnectar per emetre programació pròpia.

 

Fins a aquest moment s’han realitzat totes les gestions oportunes per tal de garantir que aquesta circumstància no es repeteixi el proper diumenge. Segons ens han informat els responsables de programació a Madrid, no està prevista la desconnexió de cap centre territorial.

 

Desitgem, doncs, que la retransmissió del proper diumenge sigui un nou motiu per compartir el veritable missatge del Nadal.

 

CEC – 21/12/07

  

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats