EL MEP A LA TAULA DE PARTICIPACIÓ SOCIAL

 

El Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) forma part, des de la darrera assemblea, de la Taula de Participació Social (TPS), en la seva àrea social. Aquesta és la primera vegada que la candidatura presentada pel MEP és acceptada i, d’aquesta manera, es dóna un pas més en la normalització de la col·laboració amb aquesta entitat.

 

La Taula de Participació Social, creada pel Departament de Justícia de la Generalitat, té com a objectiu principal l’establiment i consolidació de vincles entre la comunitat i les persones sotmeses a execució penal. Per a assolir aquest objectiu es divideix en comissions i àrees de treball. El MEP, i altres departaments del CEC, col·laboren des de fa temps en tot el relacionat amb el treball social, el voluntariat  i la formació, però fins ara no havia estat possible una vinculació tan directa com la que es tindrà a partir d’aquest moment.

 

Ser present a la TPS suposa, entre altres qüestions, la possibilitat d’estar informat i participar en el treball en favor de la reeducació i la reinserció social de les persones empresonades i regular la intervenció de les entitats col·laboradores i de voluntariat.

 

CEC – 21/12/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats